Категории

Най-продаваниИнформация

Помощ при пазаруване

Производители

Промоции

Снабдители

Няма снабдител

Списък на продуктите по производители Furnit

Фурнит EООД е Българска компания основана през септември 2004 година.

Nowy styl group е интернационална група от компании специализирана в производството на мебелни Фурнит EООД е Българска компания основана през септември 2004 година.


През изминалите години, благодарение на нашите усилия и подкрепата на нашите партньори, се утвърдихме като доставчик номер едно на офис и кафе столове, спортни седалки, телескопични трибуни и столове за Аудитория.


Фурнит EООД е изключителен представител за България на Nowy Styl Group и Malow. Nowy Styl Group е полска компания състояща се от 16 дъщерни фирми занимаващи се с мебелно производство. Фирмата е основана през 1992 година и за кратко време се превръща в един от най-големите производители на компоненти за производство на столове в Европа и света. Фирма Malow е Полски производител на мебели от метал като метални шкафове, гардероби, архивни системи и каси.


Nowy styl group е интернационална група от компании специализирана в производството на мебелни решения и дървени подове. С компании в 10 Европейски страни. Nowy styl group съдържа 5 продуктови предложения, обхващащи разнообразни интериори и дизайни аранжирани в обществени и частни пространства, като директорски офиси, офиси и конферентни зали, кухни, трапезарии, ресторанти и кафенета, спортни зали и съоръжения и места на културата: кина, театри и опери. Продуктите на Nowy styl group се предлагат в 60 страни по целия свят, с помощта на мрежа от 3500 дистрибутора.


Forum seating е един от петте търговски марки на Nowy styl group. Той обхваща предложения от три обширни линии от продукти, използвани в многобройни публични обзавеждания в Европа. Forum seating включва: кино столове, столове за аудитория, и седалки телескопични трибуни за спортни съоръжения, но също така се използват и за някои допълнителни интериори, като прес-центрове, чакални, VIP ложи, мениджърски офиси и кафета.


Кина и театри. Предлаганите столове за кино и театър Forum са изключително комфортни за седене на гледащата публика. Благодарение на техния изтънчен дизайн и висококачествени детайли се използват с отличен ефект в кина, лекционни зали, театри, опери и културни центрове, където естетиката играе важна роля. Столовете Forum Seating са изпозвани в кината "Sfinks" Краков, театър Bagatela, в залите на Българския висш съд в София, зала тържествена УНСС, Общинки съвет В.Търново и др.


Forum sport е предложение за седалки и столове за спортни съоръжения осигуряващи местата за седене на всички видове спортни и зрителски съоръжения. Те се използват в стадиони, плувни басейни, спортни зали, скейт рампи. Предлаганите телескопичните трибуни и временните конструкции позволяват увеличаване капацитета на съораженията и гъвкавост на седящите места при многофункционални зали. Седалките се грижат за комфорта на спортните фенове, журналисти, коментатори, технически персонал, резервни играчи, и VIP гости. Седалките Forum са вече инсталирани и се ползват успешно в големи Европейски съоръжения, като: LTU в Дюселдорф, Хамбург Арена, стадионите Силесиа и Сопот. Nowy styl достави над 40 000 стола за VIP залите на олимпийските игри в Атина 2004г, Green Point Stadium, Cape Town, RSA, Athletic Stadium SVK Beiertheim, Karlsruhe, Germany, Indoor Sports-Exhibition Complex Arena, Lodz, Indoor Sports-Exhibition Complex, Katowice, Poland и много др.


Фурнит EООД разполага със складове с капацитет около 3000 палето места, в момента поддържаме на склад около 40 000 стола. Освен богатия асортимент на склад, предлагаме над 150 000 варианта на кафе столове и над 400 000 варианта на офис столове, които може да се поръчат индивидуално без минимални количества, с къси срокове за доставка.


Фирмата ни е ориентирана към търговия само с търговци, строителни фирми и производители на мебели.


През 2007 година сме класирани на 97-мо място в класацията на вестник Пари "Топ 700 на най-успешните български компании". В момента нашия екип е съставен от 47 високо мотивирани млади хора, с които заедно сме решени да продължим нашите успехи.


Утвърдили сме се като надежден доставчик на:


Метро Кеш Енд Кери, Практикер, Office1Superstore, Интериор 46, Офис Експрес, Булдекор, Мебелор, Архидея, ОМК, Аико, Амо, Практис и още над 300 компании, които ни избраха за свой предпочитан доставчик.


Още
Показване на 1 - 2 от 2 артикула
Показване на 1 - 2 от 2 артикула