Условия на доставка:

Уведомяваме Ви, че сайтът не прави проверка за наличностите и количествата на продуктите към момента на Вашата поръчка! Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!

Условия за доставка:

1.Всички поръчки, направени до 15.00 часа в работни дни и за суми над 120лв. с ДДС, ще ви бъдат доставени от „Веселин Балев ЕООД" БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден при наличност в следните населени места:

-Плевен, София, Козлодуй, Бяла Слатина, Белене, Левски, както и в близките до тях населина места

За поръчки под 120 лв. с ДДС се начислява транспортна такса от 6 лв.

2..Всички поръчки, направени  в работни дни и за суми над 120лв. с ДДС, ще ви бъдат доставени от „Веселин Балев ЕООД" БЕЗПЛАТНО по график един път в седмицата за следните области и близките до тях населени места:

Русе, В. Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана, Видин както и за градовете Попово, Ботевград, Етрополе и Правец.

За поръчки под 120 лв. с ДДС се начислява транспортна такса от 6 лв.

3. В останалите населени места на страната заявка НАД  120лв. с ДДС се извършва БЕЗПЛАТНО (НЕ ВКЛЮЧВА принтерни и копирни хартии и офис обзавеждане) с куриерска фирма до 3 работни дни след датата на поръчката.

Поръчки на стойност ПОД 120 лв с ДДС се изпращат ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ с куриер по избор.

Начини на плащане:

За начините на плащане избирате плащане при доставка, ние ще издадем фактура или стокова разписка зависимост от договорените условия.

  • Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 08:30 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.
  • Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Веселин Балев ЕООД" Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

ВЕСЕЛИН БАЛЕВ ЕООД  НЕ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКИ ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!