ГЕЙМЪРСКА МИШКА С ПАД VARR GAMING SET COMBO VSETMPX4

2045142055

Нов продукт

ГЕЙМЪРСКА МИШКА С ПАД VARR GAMING SET COMBO VSETMPX4

Повече детайли

22,79 лв с ДДС

-5%

23,99 лв с ДДС

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

ГЕЙМЪРСКА МИШКА С ПАД VARR GAMING SET COMBO VSETMPX4

Оптична мишка за играчи с подложка.

OMEGA VSETMPX4 е мощна оптична мишка за ентусиасти в комплект заедно със специална подложка, която повишава комфорта при използване. Специалното покритие на мишката позволява сигурен захват и предотвратява изпотяването на ръката дори по време на най-взискателните игри. Потребителят разполага с 4 режима на чувствителност - от 800 dpi до 3200 dpi.

НАЙ-ВИСОКА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Мишката VARR VSETMPX4 може да работи в шест режима на чувствителност - от 800- 3200 dpi. Промяната на точността е възможна с помощта на контролера. 6 физически бутона позволяват още по-удобно и персонализирано обслужване.

ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА

Очертаната форма се адаптира добре към ръката, което я прави удобна дори при интензивна работа. Покритието, което покрива горната част на уреда, осигурява сигурен захват и предотвратява изпотяването на ръцете. Уникалният дизайн се вписва добре с други компоненти за игри на компютъра.

ЦВЯТ НА ФОННО СВЕТЛЕНИЕ

Мишката има интегрирана LED подсветка. Тя е атрактивен визуален елемент, който ви позволява да персонализирате оборудването към уникалния декор на стаята на играча.

Ревюта(0)

В следната категория има още 8 продукта: